Norsk produsert. Rask levering. Bilder fra lokale up' n coming fotografer!

Derfor er vi unike

Et bildegalleri litt utenom det vanlige.

Derfor er vi et unikt bildegalleri.

Hvem er vi og hva står vi for?

Salto Art er en aktør som samarbeider med lokale up 'n coming fotografer, kunstnere og grafikere. Vi jobber for å bygge opp den enkelte ved å selge deg deres bilder og prints til svært konkurransedyktige priser i en ypperlig kvalitet. For hvert bilde du kjøper hos oss går en gitt prosent av kjøpesummen tilbake til den enkelte skaperen. Vi samarbeider med alle type mennesker. Både hobbyfotografer men også aktører som jobber med store internasjonale stjerner og bedrifter. Hos andre bildegallerier kan du ofte møte på bilder som er kjøpt fra en felles bildebank. Dette gjør at du kan handle samme "produkt" til mange ulike priser og kvaliteter. Vi i Salto Art er bestemte på at det du ser hos oss ikke finnes hos andre lignende aktører i markedet eller i en bildebank. Vi er originale i arbeidet vårt og er alltid på utkikk etter nye kreative sjeler å jobbe med. Handler du hos oss støtter du ikke bare fotografens arbeid men også vår samarbeidspartner og leverandør som setter mennesker som har falt utenfor samfunnet i arbeidet.

Vår spesielle produktportefølje

Vi har motiver og bilder som er tatt fra hele verden og siden vi jobber med så mange dyktige mennesker kan vi tilby bilder med svært varierende blikk. Alle fotografer og kreative mennesker har sitt eget "øye" for detaljer og det er nettopp dette som gjør det så spennende å handle bilde fra oss. 

Vi tar samfunnsansvar!

Vi setter våre ansatte, samarbeidspartnere og leverandører i fokus gjennom tett oppfølging og kvalitetsikring. Vi er en bedrift som er opptatte av å ha gode verdier og visjoner for fremtiden. Vi tar samfunnsansvar for miljø i produksjonen vår men også i valg av leverandør. Vårt trykkeri hjelper mennesker som har falt utenfor samfunnet i arbeid ved å gi de god faglig kunnskap og erfaring for arbeidslivet. For hver person som faller utenfor samfunnet/skole koster det samfunnet 11.000.000,- (*tall fra Nav (S.Vågeng 2018). Vi er stolte av å kunne jobbe med en så fantastisk aktør som bidrar stort til samfunnet. Produksjonen vår er svanemerket og produktene våres lages ikke før det er satt en ordre. Det gjør at vi slipper å produsere opp mer en nødvendig slik at vi sparer miljøet for produktsvinn. Ler mer om vår leverandør her.

KJØP ALLE PRODUKTER HER

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres