Norsk produsert. Rask levering. Bilder fra lokale up' n coming fotografer!

Finn din stil

Finn din stil hos Salto Art.

Hvordan velge riktig bilde til hjemmet ditt.

Lykke, ro og inspirasjon i hjemmet.

Et hjem skal være et sted du finner lykke, ro og inspirasjon. Hjemmet ditt representerer på mange måter hvem du er som person og hva som kjennetegner deg og ditt liv. Vi tiltrekkes alle av ulike farger og arkitekturer i hjemmet vårt, og det er derfor det ikke er noe fasit på hva som er et fint og stilfullt hjem. Noen liker det fargerikt og utfordrende mens andre tenker "less is more". Vi skal nå fortelle deg hva du kan gjøre for å få hjemmet ditt opp et nivå og du tenkte det kanskje, men det er selvfølgelig bilder på veggen som gir rommet den siste finishen. 

Hos Salto Art skal du alltid finne spennende bilder og vi er opptatte av variasjon i vårt utvalg. Da vi vet at det er så mange interiørstiler der ute ønsker vi også å treffe de fleste med våre produkter. Våre bilder kommer i alle størrelser. Store og små, fargerike og innholdsrike men også tidløse og klassiske. 

Skal du ha bilde til et fargerikt rom?

Et fargerikt hjem gir mye energi og forsterker ofte en god stemning i rommet. Et fargerikt rom trenger ikke bare være en dominerende farge på veggen men det kan også være fargerike puter, gjenstander eller bilder som tydeliggjøre stilen din. Når du skal velge riktig bilde til veggen din er det fint å tenke på om du skal matche interiørets farge eller om du skal ha et bilde som står i kontrast med stilen din. Ta en titt på rommet du skal pusse opp, hva ser du? Ofte finner vi mye farge i veggen eller i et møbel som sofaen. Du har kanskje hørt begrepet "like barn leker best"? Vel, i dette tilfellet kan vi tenke at dette gjelder fargene dine også. Prøv å se om bildet du velger ut har farger som du allerede har i stuen din. Kan for eksempel pynteputene dine matche en farge i bildet så vil dette stå i god kontrast til hverandre. Har du derimot ikke farger som gjenspeiler seg i kunsten kan du selvfølgelig finne en dominerende farge som gir blikkfang til rommet ditt. De fleste søker seg ved første øyekast til kunsten i stuen. Få liv og et blikkfang i hjemmet ditt som andre vil beundre, velg farger!

På utkikk etter noe stilrent og klassisk til hjemmet ditt? 

Du er kanskje av typen som liker det litt "enkelt" og hjemmet ditt er ikke noe annerledes. Missforstå meg rett, et stilrent og klassisk hjem er ofte veldig elegant og luksuriøst med sine rene linjer og farger. Denne typen stil kjennetegnes ofte med ensfargede vegger, flott gulv og en fargetråd som strekker seg gjennom hele stilen din. Å velge ut riktig bilde til denne stilen er ofte enkelt da du kan velge i så mye. Her er du ikke like påvirket av farge og form. Bilder av natur og arkitektur kan lett prege veggen din på en elegant og fin måte uten å trekke til seg for mye fokus. Vi anbefaler deg å velge et bilde i en svart-hvitt finish eller gå for et bilde med en rolige varme i. Et slikt bilde i ramme vil legge seg naturlig i interiøret ditt og vil ikke forstyrre "roen" som du vil oppnå.

 

Vil du utfordre din egen stil? 

Har du hatt et bilde på veggen i lang tid og føler at veggen din burde få en oppgradering? Fortvil ikke, vi skal gjøre det enkelt for deg vi. Når du får gjester hjemme er ofte det første samtaleemne hjemmet ditt og vil du gjøre et godt inntrykk anbefaler vi deg at kunsten din våger å ta plass i rommet. Som vi nevnte tidligere er bildet på veggen ofte blikkfanget og det første møtet med øyet. Vi har masse bilder og kunst som vil overraske gjestene dine på en positiv måte og som garantert kommer inspirere alle. Å kjøpe bildekunst som du kan ha i en lekker ramme på veggen fullfører et hvert rom. Interiør er ikke like lett for alle og det har vi full forståelse for. Vi blir påvirket i alle retninger om hva som er riktig og galt og vi skal ikke fortelle deg hva som er riktig. For oss er det viktig at du finner noe som DU liker og som DU er fornøyd med. Vil du utfordre din egen stil anbefaler vi deg å se på fargene i rommet og se litt på hva slags type bilde du ønsker. Mennesker, arkitektur og natur er alltid spennende motiver å henge opp. Ikke vær redd for å utfordre deg selv. Vi har kun håndplukkede produkter i vår produktkatalog og derfor er vi sikre på at alle varer har en historie å fortelle.

 

 

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres