Norsk produsert. Rask levering. Bilder fra lokale up' n coming fotografer!

Hvordan enkelt handle bilde på nett

Hvordan enkelt handle bilde på nett

Vi forteller deg hvordan du enkelt handler bilder og plakater på nett.

 

Å handle bilder og plakater på nett skal være enkelt og lite tidkrevende. En god handleopplevelse der kundereisen er i fokus er viktig for oss så derfor har vi gjort nettsiden og butikken vår enkel å bruke. Vi skal ta deg gjennom hvordan du enkelt gjennomfører kjøpet.

1. Velg produkt

Når du først tar deg inn på siden vår kommer du til å møte forsiden vår. Forsiden inneholder en oversikt over hvem vi og hva vi har å tilby av produkter. Øverst i menyen finner du knappen "nettbutikk" og under denne finner du enkelt en oversikt over nyheter, kategorier og produkter. Tar du deg inn på en av disse kommer du til en av våre fantastiske produktsider. Vi har et stort utvalg som passer ethvert hjem. Når du har funnet produktet du liker så trykker du deg videre inn på produktet. Her kan du se bildet eller det grafiske bildet mer i detalj.

2. Velg riktig størrelse

Du har nå bestemt deg for hvilket bilde du vil kjøpe så nå er det bare å finne riktig størrelse å bestille. Vi tilbyr deg størrelsene 30x40, 50x70 og 70x100. Har vi ikke riktig mål så kontakt oss for en spesialbestilling. 

3. Utsjekking i Kassen

Nå er vi på siste delen av bestillingen din og det er her du legger inn informasjon om levering og videre velger betalingsmåte. Vi har gjort det veldig enkelt for deg så du kan betale enkelt med Vipps, Klarna eller Visa. Les mer om våre betalingsmåter her

4. Levering

Du har nå fullført handelen din så nå er det bare å vente på ditt helt nye bilde. Gratulerer! Varen blir satt i produksjon og blir levert mellom 2-5 virkedager.

 

Les mer om frakt og levering, betaling og kundeservice her.

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres