Norsk produsert. Rask levering. Bilder fra lokale up' n coming fotografer!

Betaling

Våre betalingsløsninger

Vi gjør det enkelt for deg som kunde. Alltid.

Ved å handle hos oss kan du lett velge mellom den betalingsløsningen som passer best for deg. Ingen betalinger blir trukket før ordren er sendt fra lageret. 

Velg å betale med Visa, Vipps eller Klarna i kassen.

Betaling med Vipps:

Velger du å betale med vipps så velger du dette enkelt i kassen. Etter å ha trykket på Vipps blir du automatisk overført til Vipps på telefonen din for videre godkjenning. Les mer om Vipps her.

Betaling med Klarna:

Kjøp nå og betal senere med Klarna. Få varen og betal før 14 dager uten ekstra kostnader. Klarna tilbyr egen kjøpsforsikring. Velg Klarna i kassen og betal med egen bruker. Les mer om Klarna her. 

Betaling med Visa:

Velg tradisjonell betaling og betal med Visa. Legg inn kortinformasjon i kassen og fullfør betalingen. Sensitiv informasjon lagres IKKE hos Salto Art.

 

Kjøpslov.

I følge Norsk lov skal ikke en kunde bli trukket før en vare er blitt sendt. Det er først når varen er blitt sendt det er tillatt å faktisk trekke beløpet fra konto. I perioden fra en ordre er blitt lagt inn til før den sendes, så reserveres beløpet på kundens konto/kort. Innstillingen er regulert av forbrukertilsynet. Les mer om dette her.