Norsk produsert. Rask levering. Bilder fra lokale up' n coming fotografer!

Om oss

Om Saltoart.com

Et bildegalleri litt utenom det vanlige

Saltoart.com er en nettbutikk med et hav av bilder fra lokale up ’n coming fotografer og kunstnere. Med et fokus på å levere førsteklasses plakater og print leverer vi kvalitet i alle ledd. Med stor passion og kontinuerlig research vil vi alltid kunne levere blikkfangene nyheter.

Vi fokuserer på å bygge opp den enkelte fotografen ved å tilby deg deres fantastiske bilder. For hvert solgte bilde går en sum tilbake til enkelte. Handler du hos oss støtter du ikke bare fotografens arbeid men også vår samarbeidspartner og leverandør som setter mennesker som har falt utenfor samfunnet i arbeidet. Vi bidrar til å støtte opp mot et samfunnsansvar som gir positive ringvirkninger. 

Vi jobber i dag med et titalls fotografer og grafikere og samarbeider med alle type mennesker. Både hobbyfotografer men også aktører som jobber med store internasjonale stjerner og bedrifter. Det er nettopp dette som gjør oss så spesielle. Ønsker du å selge bildene dine via våre salgskanaler så kan du lese mer om å bli samarbeidspartner her.

Produkt

Våre plakater og prints leveres i en 160gr ubestrøket papirkvalitet. Produktene våres sendes trygt i en forseglet emballasje. Vårt trykkeri er også svanemerket. Les mer om svanemerket her.

 

Vi deler produktene våres inn i 2 kategorier. 

Classic Collection: La oss presentere vår classic collection. Kolleksjonen består av tidløse klassikere som treffer et hvert øye. Her vil du finne bilder fra hele verden som vil gi hjemmet ditt det lille ekstra.

Premium Collection: La oss presentere vår premium collection. Bli inspirert av stemningsfulle motiver med mye personlighet og karakter. De utvalgte bildene er av høy kvalitet, vi lar bildene og deres inntrykk tale for seg selv.

 

Det er gründerduoen Espen Fossum og Joachim Brinch som står bak konseptet Salto Art.

Salto Art ble etablert året 2020.

Orgnr: 926 087 320