Norsk produsert. Rask levering. Bilder fra lokale up' n coming fotografer!

Spesialbestilling

Spesialbestilling av bilder

Spesialbestilling av bilder på nett.

Våre bilder tilbyr vi i standardstørrelsene 30x40, 50x70 og 70x100. Vi vet at ikke alle vegger er like og at man ofte må tilpasse bildene etter sine behov. Er du på utkikk etter en størrelse eller kvalitet som ikke finnes på produktsiden i dag så kan du kontakte oss for ønsker helt kostnadsfritt. Alle våre bilder leveres i dag i en ubestrøket 160gr papirkvalitet. Dette er en fin papirtype som egner seg godt i en bilderamme da den er skarp og har en fin finish. 

Slik hjelper vi deg!

Plexi og Aluminium

Vi kan tilby deg bildene på Plexi eller Aluminium i alle ønskede størrelser. Bildene blir svært skarpe og produktene får en mer eksklusiv følelse i forhold til en standard papirkvalitet. Selv om et bilde i ramme er flott så er et bilde i Plexi uslåelig på kvalitet og utseende. 

Ønsker du privat bilde? 

Har du et privat bilde du veldig gjerne vil få opp på veggen kan vi selvfølgelig hjelpe deg. Vi kan lage ditt private bilde i alle størrelser og ønsker.

Ta kontakt med oss på mail og så ordner vi alt for deg! Vi jobber for å oppfylle ditt ønske. Hos oss får du alltid rask levering og en god kundeopplevelse.

Andre størrelser

Om størrelsene på papiret vårt ikke passer deg så fortvil ikke. Fortell hvilken størrelse du er på utkikk etter også ordner vi resten. 

Ta kontakt med oss på mail og så ordner vi alt for deg! Hos oss får du alltid rask levering og en god kundeopplevelse.